Despre Zaitoone

Cel mai bun restaurant cu specific oriental

Bucătăria libaneză la Zaitoone

Zaitoone se adresează iubitorilor de mâncare libaneză autentică, celor care mănâncă încet și apreciază aromele și celor care cred că mâncarea este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Ne invităm clienții în universul Zaitoone, aici unde bucătarii noștri își concentrează toată experiența vastă și variată, dar și creativitatea. Am conceput astfel un meniu care respectă cu fidelitate bucătăria libaneză. Vă putem servi cu o varietate de gustări calde și reci, cu garnituri, cu preparate pe bază de carne, dar și cu deserturi cu brânză dulce, cu cremă de lapte, fistic și miere de albine. Bucătăria Libanului înseamnă toate darurile naturii la un loc, de la plante aromatice precum mentă și coriandru, condimente precum chimen și sumac, nuci și semințe în special semințe de pin și migdale, fructe precum lămâi, mango și rodie, până la fasole, legume proaspete, carne de vită, de miel și de pui. Bucătăria libaneză încearcă să fructifice fiecare rod al naturii și să pună pe mese mâncăruri hrănitoare și pline de savoare, care să mulțumească corpul, mintea și sufletul.

Bucătari din Liban

Cu ce doriți să vă servim astăzi?

Zaitoone combină elementele tradiționale ale bucătăriei libaneze, folosind ingrediente de calitate înaltă pentru a pregăti mezze, adică gustări calde și reci, cu unele elemente moderne. Dorim să dezvoltăm percepția bucătăriei libaneze dincolo de stereotipul său etnic tradițional. Tocmai din acest motiv, meniul nostru cuprinde o varietate de gustări dulci și reci, garnituri, preparate cu carne, cu pește și cu fructe de mare și deserturi delicioase. Sunt invitați în lumea Zaitoone atât persoanele care doresc să servească o shaorma ca la ea acasă, cele care iubesc preparatele cu specific libanez precum humusul, Baba Ganoush sau Moutaba, dar și persoanele care nu consumă carne sau care nu au voie gluten.

aaaaaaUntitled
Calitatea Zaitoone

Ingrediente naturale

„Preparatele trebuie gătite cu ingrediente adecvate. Doar așa vă putem asigura o masă sănătoasă și hrănitoare și putem promova excelența gastronomiei libaneze.”

Toate preparatele noastre sunt caracterizate de prospețime, și asta pentru că ne ambiționăm să folosim doar ingrediente reale, de înaltă calitate. Credem că beneficiile pentru sănătate și gustul autentic se obțin doar cu ingrediente superioare și cu carne naturală, fără hormoni și fără medicamente. Bucătăria libaneză folosește anumite ingrediente cheie, datorită cărora a și devenit atât de faimoasă. Vorbim despre uleiul de măsline extravirgin, de usturoi, de lămâi, de susan, de pătrunjel, de năut și de mentă. Ingrediente simple, dar care oferă gustul care cucerește de la prima degustare. Zaitoone vă invită să explorați repertoriul vast de mâncăruri tradiționale și originale din Liban. Știați, de exemplu, că fiecare sat din Liban are propria sa variantă a mielului Kibbeh? Sau că diferite regiuni din Levant folosesc ierburi aromatice variate în Kibbeh? Sau că libanezii mănâncă Foul Moudammas la micul dejun? Sau că shaorma a fost creată de coloniștii libanezi folosind ingrediente locale? Acestea sunt doar câteva povești care circulă în bucătăria Zaitoone și care contribuie la pasiunea cu care gătim și vă servim.

Zaitoone se mândește cu un meniu bogat în mâncăruri libaneze autentice, de casă, de la mezze delicioase la mâncăruri în stil de familie și deserturi ispititoare, servite alături de o selecție de băuturi spirtoase fine și o gamă de vinuri de tip boutique.

Mancare excelenta. Terasa superba. Personal foarte amabil. Totul impecabil. Multumim personalului care ne-a serivt si bucatarului pentru profesionalism. Felicitari. Recomandam cu drag!
Mariana Radu
Local Guide
Un loc extraordinar! Mancare foarte buna! Poate deveni foarte repede restaurantul preferat al celor ce apreciaza mancarea de calitate.
Ionut Popescu
Local Guide
Foarte ok , prima impresie a fost placuta. Ps: Chef Dumitrescu manca aici , deci ... reclamă mai buna nu se putea. 👍👍⭐️⭐️⭐️⭐️
Baltatescu George
Local Guide
Vizitați-ne!

ADRESĂ RESTAURANT

București

Str. Nicolae G. Caramfil nr. 2
Email: office@zaitoone.ro
Telefon: +40 737 29 99 00

Close
Close
Translate »
Incepeti conversatia
Doriti sa faceti o rezervare?
Buna ziua 👋
Va putem ajuta cu ceva?