Catering

La Zaitoone, ne străduim să depășim rolul de catering și să lucrăm cu clienții noștri ca parteneri. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă sărbători etapele de referință, astfel încât să nu vă faceți niciodată griji pentru detalii! De la temă și meniu, până la vesela și echipament, Zaitoone va crea o atmosferă unică care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Sărbători de nuntă

Fie că sunteți în căutarea unor cocktailuri și tartine, o recepție cu șampanie, o cină pe scaun sau un bufet mare, echipa noastră de bucătari experți va crea un meniu personalizat delicios, inspirat de ceea ce căutați pentru nunta de vis. Oferim toate echipamentele necesare și personalul dorit la bord pentru a acoperi totul, de la designul alimentelor până la aranjarea mesei.

Evenimente Corporative

Zaitoone va transforma toate evenimentele dvs. corporative într-o experiență gourmet, fie că este vorba despre o mare deschidere, o cină de gală sofisticată sau un simplu cocktail. Oferim toate echipamentele și personalul pentru a acoperi fiecare aspect al evenimentului dvs., de la designul alimentelor până la aranjarea mesei.

OCAZIILE PRIVATE

De la prânzuri și cine private, până la zile de naștere tematice și recepții de logodnă, Zaitoone este, de asemenea, specializată în catering pentru recepții private care găzduiesc două persoane și mai mult, fie acasă, într-un loc interior sau într-un spațiu în aer liber.

Close
Close
Translate »
Incepeti conversatia
Doriti sa faceti o rezervare?
Buna ziua 👋
Va putem ajuta cu ceva?